Masaj Holistic

Masaj de Relaxare

Se realizeaza intr-un ambient placut si relaxant, combinat cu meloterapie si aromoterapie. Se lucreaza cu uleiuri specific pentru masaj, de calitate superioara. Se recomanda persoanelor stresate, cu un program de lucru incarcat.

Efectele masajului de relaxare sunt:

 • stimularea circulatiei sanguine,
 • eliminarea tensiunilor si contracturilor musculare
 • eliminarea stresului acumulat.

Masaj Terapeutic

Terapia afecţiunilor Este folosit in tratarea diferitelor afectiuni precum:  spondiloza cervicala, lombosciatica, coxatroza, gonatroza, artroza gleznei, cifoza, lordoza, scolioza, contracturi musculare, intinderi musculare. Pentru ameliorarea acestor afectiuni se folosesc tehnici combinate, in functie de caz:
 • masajul terapeutic
 • gimnastica de recuperare activă şi pasivă
 • drenaj limfatic
 • deep tissue
 • presoterapie, presopunctura

Tratament terapeutic complet Starvac DXSmart

Metoda naturala de relaxare a tesutului celular, Stretching-ul Celular®, consta in practicarea mecanică a unor actiuni de relaxare asupra celulelor si a mediului lor conjunctiv. Aceste miscari activeaza functiile naturale ale corpului si imbunatatesc activitatea lor. Celulele sunt instruite sa ramana tinere pentru o perioada lunga de timp.

Terapie cu pietre de jad

Se realizeaza pe pat incalzit, prevazut cu centuri din pietre de jad.

Masajul cu ajutorul pietrelor de jad și turmalină încălzite, vă oferă refugiul perfect pentru trup și suflet, o combinație irezistibilă între răsfăț absolut și terapie

Kinesio Taping

Tehnica KINESIO TAPING este o tehnică nouă în România, brevetată însă în Japonia de acum 25 de ani, de către doctorul Kase Kenzo. Iniţial a fost folosită de sportivii de performanţă, dar a intrat repede în atenţia medicilor specialişti în recuperare şi a fizioterapeuţilor pentru folosirea ei într-o gamă largă de afecţiuni.

Cryoterapie

Masaj pe scaun

Este masajul office.

Se realizeaza pe scaun special de masaj, fara ulei, prin imbracaminte. O sedinta dureaza cca 15-20 de minute si se axeaza mai ales pe masajul zonei cervicale, spatelui si bratelor.

Poate fi si un masaj integral realizat in sedinte de 50 de minute sau o ora.

Se recomanda: predominant persoanelor care petrec mult timp la locul de munca in pozitie statica (ortostatica sau  sezanda), la birou sau la PC.

Masaj cu accesorii

Pietre / cristale calde sau reci

Masajul cu pietre sau cristale calde sau reci este una dintre tehnicile terapeutice foarte vechi utilizate in relaxare, echilibrare energetica si detoxifiere, fiind cunoscuta in clinici de specialitate sub denumirea stiintifica de Terapie Geotermala.

Masajul cu pietre calde combina mai multe terapii cum ar fi: hidroterapia, aromaterapia, termoterapia (terapia geotermala) sau cristaloterapia prin folosirea anumitor cristale si pietre semipretioase.

In timpul masajului, terapeutul utilizeaza tehnici specifice masajului suedez, manevrele de effleurage, frictiune si vibratie fiind cele mai utilizate.

Masaj cu Beţe de bambus

Masajul cu beţe de bambus este un tip de masaj corporal, care implică manipularea ţesutului atât cu ajutorul beţelor speciale de bambus – rulare rapidă şi energică pe suprafaţa pielii, cât şi prin mişcări manuale care ajută la eliberarea tensiunilor şi îmbunătăţesc circulaţia.

Maderoterapie

Maderoterapia este tehnică de masaj extrem de apreciată datorită efectelor imediate dar și a celor pe termen lung. Termenul de maderoterapie provine de la cuvântul madero care semnifică material lemnos.

Reflexoterapie

Este un tratament puternic, mult mai mult decat un simplu masaj pentru picioare. Chiar daca multe persoane sustin ca nu este o terapie relaxanta, datorita experientei Kinetoterapeutului si atmosferei pe care o creaza, aceasta terapie poate fi la fel de placuta ca un masaj relaxant.

 • Clasică
 • Aromatică
 • Cristale

Aromoterapie

Aromaterapia foloseste materiale de plante aromatice și uleiuri de plante, inclusiv uleiuri esențiale, și alți compuși de aromă pentru îmbunătățirea bunăstării psihologice sau fizice.